Fragnet.net

«

»

Oct 02 2017

Radio plugin changed!

Hello!

We have now changed the radio/music plugin available on our CS:GO, CS:S and TF2 game servers.

We are now using Hive365! Check them out at https://hive365.co.uk/

Use the commands !radio as before and !radiohelp if you need any information.

Best regards,
SURFBURKEN crew

6 comments

Skip to comment form

 1. Banjax

  Tjena! Ni får även säga till om ni behöver admins till servern, tycker om ark och gamemodet så det är nog något jag gärna börjar med.

  M.V.H Lithlet :3

  1. FreakshoW

   Bra att veta att det finns admins villiga att var admin där också! Just nu är den så ny att vi inte är i något vidare behov av admins men när vi börjar fundera på det så är det bra att vi vet att du är intresserad.

 2. snarcus

  Vad ligger bakom denna ändring? Finns inte fragradio kvar? Detta verkar vara total ripoff ju, samma commands och allt.. Schysst musik dock så klagas gör det absolut inte! Lite roligt att veta mer bara, aldrig hört om hive365 förut faktiskt.

  // Den bästa Snarcus

  1. SkippY

   Hej Snarcus! Denna ändringen beror mest på att det har varit lite problem med Fragradio. Samt ofta att våra errorlogs spammas av problem.
   Hive365 hörde av sig till oss och vi kände att det var ett bra läge att byta. Så vi hoppas att det blev till det bättre! 🙂

   1. snarcus

    Då är jag med på noterna!

    Kan tyvärr inte säga att mina första tillfällen med denna radio har varit bra.. Jag har blivit bemött utav dålig kvalité på ljudet och en amatör till DJ, han pausade musiken under 20-30 sekunder och pratade under låtarna där musiken överröstade honom men han försökte ändå göra sig hörd. Jag måste dock säga att musiken i sig är bättre än den uttjatade som spelas på fragradio, stort + men dessvärre väger sidan med – ändå tyngre, än så länge vill tilläggas. Kan mycket väl vara så att detta var en engångshändelse och att den fungerar felfritt i vanliga fall, det återstår att se!

    // Snarcus

    1. SkippY

     Okej, det låter ju inte så bra. Återkom gärna med mer feedback så ska jag gå vidare med det.

     Tack!

Leave a Reply