MaxGaming sponsor

FreakshoW

 • FreakshoW replied to the topic Fråga till Freakshow in the forum Suggestions 1 week ago

  Om en person ljuger om sin ålder och blir admin så kommer vi ta bort adminrollen ifall vi får reda på det senare. Det är inget vi bannar spelare för. Vet du om någon som ljugit om sin ålder så kontakta en Admin Responsible så kollar vi upp det så gott vi kan.

 • Hej Timothy. Jag har kollat över din ansökan och det ser bra ut och jag kommer därför att acceptera din ansökan på grundande anledningar:

  –Du har skrivit en generellt sett bra ansökan med tillräckligt mycket information.
  –Du har bra svar på fråga 8a, b & c.

  Jag kommer sätta dig på en 3-4 veckors trial för att se hur det går, om du passar som adm…[Read more]

 • He is now banned permanently from our servers, thank you for reporting it to us.

 • Okej, då ska vi se vad vi kan reda ut här.

  Först och främst, det är upp till warden att se till att de kommandon han ger ut är tydliga. Om det finns guards som för oljud eller liknande är det warden som ska se till att de är tysta och sedan ge sitt kommando. Då jag inte var där så kan jag inte göra någon bedömning om det var mycket snack på de so…[Read more]

 • När det gäller maps är det så att vi märkte att det skiljer tydligt vilka maps som spelas och inte på de olika arena servrarna. Med den informationen som bas så har vi prövat att ta bort mapsen separat på olika servrar för att förbättra mappoolen på varje enskild server så att mappoolen på t ex #19 (arena #3) inte ska påverkas så stark av att det…[Read more]

 • Jag kan inte svara riktigt på varför vi inte har det, då jag inte är med i den processen, annat än att det är lite mer jobb än att bara vilja ha det för att få det att fungera på ett bra sätt.

  Det jag kan hjälpa lite med är att om en person vill kalla på admins och inte vill göra sig “hörd” på servern så går det att, speciellt på arena…[Read more]

 • FreakshoW posted a new activity comment 2 weeks, 3 days ago

  Bra att veta att det finns admins villiga att var admin där också! Just nu är den så ny att vi inte är i något vidare behov av admins men när vi börjar fundera på det så är det bra att vi vet att du är intresserad.

 • Hej Filip, jag har kollat över din ansökan nu. Jag kommer att neka den på grundande anledningar:

  –Du är inte 15 år ännu. Vilket inte uppfyller kravet vi har här.
  –Du har skrivit en kort och slarvig ansökan. Varje fråga kräver tid och utförliga svar.
  –Du har inte svarat på alla frågor i formuläret vilket gör det väldigt svårt för oss att bed…[Read more]

 • Summary of the admin meeting held 2017/09/29.

   

  Discussion about the time limit.
  The admins who have reached over 80 hours think there are no problems with the time required. But those who haven not yet […]

  • Schysst läsning, den tackar vi för!

   Passar på att slänga in en kommentar om den “nya” calladmin funktionen som nämndes i protokollet.. Ni kan ordna så att commands är gömda ingame, det vill säga lägga till dem som sm_ commands med plugin? Problemet jag ser med detta just nu (säkert fler som känner likadant) är att botten läser loggen och commands är därför inte gömda. Många kanske inte ser problemet jag ser men jag och säkert många fler drar sig för att kalla på administratörer just utav denna anledning, man vill inte framstå som en “tjallare”. Hade man däremot kunnat kalla på en administratör utan att detta visades för hela servern skulle det inte bara gynna oss som använder funktionen utan även er administratörer. Regelbrytarna har en tendens att sluta med dumheterna när dem ser att en administratör har tillkallats.

   // Du vet han Snarcus

   • Jag kan inte svara riktigt på varför vi inte har det, då jag inte är med i den processen, annat än att det är lite mer jobb än att bara vilja ha det för att få det att fungera på ett bra sätt.

    Det jag kan hjälpa lite med är att om en person vill kalla på admins och inte vill göra sig “hörd” på servern så går det att, speciellt på arena, sätta sig i spec och skriva det i teamchat för att sedan återgå till spelandet. Alternativt är det gamla sättet, att helt enkelt skriva direkt till en admin eller komma in på våran TeamSpeak för att få tag i någon, fortfarande en väl fungerande metod för att kalla till sig en admin.

  • Ganska säker på att servern har full_alltalk, dvs att alla ser chatten. Detta gäller även det som skrivs i teamchak, spec inkluderat. Jag kan ha helt fel dock! 😀

   Absolut fungerar teamspeak men det krävs mer ifrån spelaren och jag tror att de flesta drar sig för detta, jag har inte gjort det själv så kan inte uttala mig om kvalité. Tror dock att det kan vara svårt att få in en administratör snabbt, du riskerar även att bli utslängd från servern (arena) då AFK-timern är väldigt kort(!). Systemet verkar fungera dock, grymt effektivt faktiskt! Det dröjer inte länge innan en administratör dyker upp på servern, dessvärre kan dem inte straffa många regelbrytare eftersom de som sagt de ofta slutar med sitt beteende under en kortare period efter att de ser calladmin i chatten.

   Hur som, ville bara låta er veta hur en, kanske fler, utav spelarna ser på detta.

   // Snarcus

   • Mjo.. vet om problemet Snarcus och har inte riktigt hunnit med det ännu, kollat på lite olika lösningar. Dock inget som funkar som det är tänkt, därav jag har börjat att fundera att kanske göra så calladmin systemet har ett plugin som går via databasen istället för att kolla chatloggen just för att kunna se till att det verkligen inte syns för någon annan. Dock blir det nog till helgen isåfall pga plugg som ligger i fokus just nu.

    • Detta löser problemet 🙂


     #pragma semicolon 1
     #include

     public OnPluginStart()
     {
     RegConsoleCmd(“say”, call_text);
     RegConsoleCmd(“say_team”, call_text);
     }

     public Action call_text(int client, int args)
     {
     char buffer[255], name[MAX_NAME_LENGTH], steamid[32];

     GetCmdArgString(buffer,sizeof(buffer));
     StripQuotes(buffer);

     GetClientName(client, name, sizeof(name));
     GetClientAuthId(client, AuthId_Steam2, steamid, sizeof(steamid));

     if (StrEqual(buffer, “!calladmin”, false))
     {
     LogToGame(“[CALL ADMIN] (%s): %s”, steamid, name, buffer);
     return Plugin_Handled;
     }

     if (StrEqual(buffer, “/calladmin”, false))
     {
     LogToGame(“[CALL ADMIN] %s (%s): %s”, steamid, name, buffer);
     return Plugin_Handled;
     }

     if (StrEqual(buffer, “calladmin”, false))
     {
     LogToGame(“[CALL ADMIN] (%s): %s”, steamid, name, buffer);
     return Plugin_Handled;
     }

     return Plugin_Continue;
     }

     // Snarcus

     • Hmm jadu det kan faktiskt lösa det! Får bara lägga till en funktion i programmet isåfall som kollar efter den typen av “log”, men får fortsätta titta på det till helgen!

      • Du läser väl redan loggarna? Detta är ju console.log 🙂 Tog för givet att du kollar stringen efter command, buffer i detta fall och vill även ha ut steamID samt namnet på spelaren som skriver det, därför har jag lagt till detta i stringen. Bilden (hamnade i mitt namn, haha) i fråga är tagen på text ur console (loggen).

       Såg även nu att jag har glömt ett %s i formateringen utav stringen på !calladmin samt calladmin, /calladmin är korrekt formaterad.

       // Snarcus

      • Mjah… båda ja och nej ^^ Just nu kollar den specifikt utifrån vad personer har skrivit i frågan. dvs game serverns specifika tag just hur det står när en spelare skrivare något. Kan dock lösa det med hjälp av det du skrev ovan, får bara lägga till en annan event trigger för det 😉

      • I see! Makes sense!

       Det går ju alltid att formatera det precis som servern skriver chatten, ifall det blir lättare för dig det vill säga.. Tänkte att jag gör det sådär, var inte helt 100% säker på hur servern skriver detta till loggen samt vad som måste matcha för att du skall få korrekt return i din kod. Nu är ju inte det här ett enormt problem men jag tror ändå precis som jag skrev att det skrämmer många spelare ifrån att använda sig utav funktionen, det är ju inte rätt.

       Hur som haver, kul att/om man kunde hjälpa till 🙂

       // Snarcus

      • Det håller jag med om helt klart! Även anledningen varför jag tittat på en lösning men inte kommit med en bra som varit plug and play.. Så därav får det bli någon sådan här sorts lösning men hjälp av lite förändringar i backend. Skall börja kolla på det under dagen och se om jag hinner göra klart och testa det så att det fungerar med alla sorts syntaxer.

      • Blev någorlunda liknande i pluginet som blev, fick göra om lite för att kontrollera input av användaren samt hur det tolkas av systemet som analysera det 🙂
       Fick man testat på att göra plugins till CSGO också även att det vart väldigt basic ^^
       Good practice 🙂

 • FreakshoW replied to the topic CS:GO TTT UPDATE in the forum Bug reports 3 weeks, 3 days ago

  Vi (Skippy) ska kolla med utvecklarna och se om det går att fixa.

 • Hej Olof. Jag har kollat över din ansökan och det ser bra ut och jag kommer därför att acceptera din ansökan på grundande anledningar:

  –Du har gjort en välskriven ansökan med mycket information.
  –Du har väldigt mycket speltid på servern vilket är bra för då vet du hur saker och ting går till.

  Jag kommer sätta dig på en 3-4 veckors trial för a…[Read more]

 • Hej Milton, jag har kollat över din ansökan nu. Jag kommer att neka den på grundande anledningar:

  –Du är inte 15 år ännu. Vilket inte uppfyller kravet vi har här.
  –Du har vissa stavfel i din ansökan och som admin måste du behärska både det svenska och engelska språket till 100%.

  Jag hoppas att du fortfarande kommer vara kvar och spela med oss p…[Read more]

 • FreakshoW replied to the topic TOURNAMENT!! in the forum Suggestions 3 weeks, 5 days ago

  Oh, interesting,it’s such a shame that I don’t have the time to join.

 • Du har nyligen blivit nekad.

 • Hej Ersan, jag har kollat över din ansökan nu. Jag kommer att neka den på grundande anledningar:

  –Du är inte 15 år ännu. Vilket inte uppfyller kravet vi har här.
  –Du har skrivit en kort och slarvig ansökan. Varje fråga kräver tid och utförliga svar.

  Jag hoppas att du fortfarande kommer vara kvar och spela med oss på våran community och se…[Read more]

 • Hej Christoffer, jag har kollat över din ansökan nu. Jag kommer att neka den på grundande anledningar:

  –Du är inte 15 år ännu. Vilket inte uppfyller kravet vi har här.
  –Jag tror inte att du i nuläget är mogen nog för att vara admin på våra servrar.

  Jag hoppas att du fortfarande kommer vara kvar och spela med oss på våran community och ser…[Read more]

 • Hej Emil, jag har kollat över din ansökan nu. Jag kommer att neka den på grundande anledningar:

  –Du är inte 15 år ännu. Vilket inte uppfyller kravet vi har här.
  –Jag är inte övertygad att du i nuläget är mogen nog för att vara admin på våra servrar.

  Jag hoppas att du fortfarande kommer vara kvar och spela med oss på våran community och servr…[Read more]

 • FreakshoW replied to the topic CS:GO TTT UPDATE in the forum Bug reports 1 month ago

  Jag är personligen inget fan av instant traitor då jag tycker det förstör förtroendet mellan spelarna på servern vilket gör det svårare och tråkigare att spela.

 • FreakshoW commented on the post, Admin meeting 29/9 1 month ago

  TeamSpeak

 • We will hold an admin meeting on the 29th of September 19:00 CEST. The meeting will take place on our TeamSpeak (teamspeak.surfburken.se:10027).

  In the meeting we will talk about the current affairs of […]

 • Load More