Admin Complaint – Maj.Frost

This topic contains 6 replies, has 7 voices, and was last updated by  Cyroze 1 month ago. This post has been viewed 225 times

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #19859
  Profile photo of Flandie
  Flandie
  Member
  • Topics started: 1
  • Replies: 9
  • Total posts: 10
  • PM user

   

  • Provokation
   Maj.Frost har öppet försökt på servern att provocera mig och få fram en reaktion genom att konstant sitta och säga “Why are you mad at me Flandie?”, “You don’t have to be so mad!” och “I know you’re mad at me”.
   Detta skapar bara en dålig stämning på servern då det sker över voicechat.

   

   

   

  • Bannad pga personliga tycken och ej efter servers riktlinjer (samt flera orsaker samt en lögn angående en annan AR)
   Jag blev permabannad av Maj.Frost efter en incident där jag ska ha sagt “hora” helt öppet enligt Maj.Frost, det ska ha skett när jag satt med två andra spelare, (v0n och Limpan) och diskuterade hamburgare och sötpotatis pommes och detta ord var ej riktat mot någon och min reaktion på det blev att säga “Amen gråt Maj.frost” ett x antal gånger och då sa han att jag skulle bli mutad och därefter så kallade jag honom en snorunge vilket triggade igång honom och han sa att jag blir bannad. När han bannade mig så sa han till de andra på servern att det var en permanent ban då jag var på min final warning. Jag hoppade direkt in i en Discord server jag och flertalet andra spelare & admins befinner oss i för att prata om detta och då valde Maj.Frost att även han hoppa in på samma server och bara sitta där vilket kändes som att han hällde salt i såren. Tillslut så frågade jag honom vad det var för anledning och han berättade att det var min final warning eftersom jag hade sagt det till honom (Vilket han ej kollat upp utan endast tagit mitt ord på det hela).
   När jag berättade att han inte kan ta mitt ord utan han måste höra det från någon högre upp så berättade han att det var Steelshield och Tuva som berättat för honom att det var så. Steelshield har nekat till att han pratat med Maj.Frost angående detta och Tuva har ingenting med bans att göra.
   När jag vid ett senare tillfälle frågade honom för en anledning så ändrade han sin reason till “You have been disrespecting all the admins for a very long time now”.
   Efter många om och men med Nigel i samma discord & teamspeak så ändrade Maj.Frost bannen till en vecka efter jag ifrågasatte alla hans anledningar han berättat.

  • Nedtryckning av andra admins
   Maj.Frost försökte trycka ner Oskar genom att poängtera att han har varit admin under en längre period än Oskar vilket gör att han kan mer, vet mer och är bättre än honom. Detta reagerade jag på och sa då åt honom att oavsett hur länge du har varit admin så är du fortfarande lika mycket admin som Oskar och då sa han att “I don’t want to hear your opinion about this”. Jag kollade sedan upp med Oskar i Discord om han uppfattade det likadant vilket han höll med om. Situationen nedanför var en efterföljd av denna.
  • Försök till admin abuse (Händelse efter anledningen ovanför ^)
   Maj.Frost tycker att jag lägger mig i alla hans konversationer och har alltid en negativ attityd mot honom vid varje möjligt tillfälle och att han tröttnat på det och tycker att jag är omogen och om jag fortsätter vara negativ mot honom så kommer jag att bli mutad.
   Jag kontaktade StappLin angående detta efter jag pratat med Oskar i Discord för att få det klargjort att det jag hörde var korrekt och att vi uppfattade saker likadant. StappLin sa då att detta lät som ett solklart försök till admin abusing och jag borde ta detta vidare för det är ej okej att blanda in personliga tycken angående en spelare med ens admins kraft.

   

  • Maj.Frosts beteende
   Maj.Frost ska ALLTID lägga sig i allas konversationer för att rikta ljuset mot sig själv och alltid ha något att säga, det är inte något fel med det men det är hans talesätt och attityd som påverkar, han är väldigt nonchalant angående andra. Har man inte samma åsikter som honom så blir han väldigt otrevlig och mer eller mindre uppkäftig för att sedan i vissa lägen använda sin admin kraft i det hela och helt enkelt be diskussionen att sluta annars måste han ta till med kommunikation bestraffningar.
   Maj.Frost är väldigt narcissistisk av sig och tar väldigt ofta åt sig äran och diverse saker t.ex när jag använde ett talesätt (If that makes you sleep at night then fine) så var han direkt på för att påpeka att jag vill vara som honom eftersom det är hans talesätt vilket jag nekade till men då försökte han påpeka att absolut ingen annan än han själv använder det på Surfburken vilket gör det till hans talesätt. Detta görs med en ton som att han ser ner på dig och man känner sig lite halvt nedvärderad av det hela.


   Dessa problem har gjort så att flertalet av de frekventa spelarna samt admins har börjat använda andra program (Discord & Teamspeak) för att kommunicera istället för att använda ingame voicechat för att man vet aldrig när något pyttelitet blir något extremt stort vilket kan resultera i varningar, kommunikations bestraffningar eller potentiella bans.

   

  Kind regards,

   

   

  Flandie o/

  I do not take responsibility for any kind of comments I make, verbally or written.

  -Flandie
  (Gurgas)

  #19861

  Misses Cheeks
  Server Admin
  • Topics started: 2
  • Replies: 5
  • Total posts: 7
  • PM user

  Maj frost har under veckan kontaktat mig angående spelare på servern och då frågat ut mig frågor för att få veta vad jag har för relationer med personer för att sedan sitta och berätta för mig vilka skitstövlar dem är och huruvida jag ska fortsätta ha min relation med dem eller inte.

  Maj försökte då få information om Flandie för att kunna använda det emot honom i en vidare mute/ban och sedan att jag inte bör umgås med honom för han är en idiot och omogen.


  Maj frost har också vid tillfällen valt att berätta för mig hur värdelös jag var för att jag har varit Trial admin och han varit en ‘’riktig’’ admin, och att han vet bättre än mig och har varit där längre. Det har varit väldigt krävande på mig och mina känslor hur man har en översittare och puttar ner dig på marken och sedan sparkar på dig när du ligger ner.

   

  Maj frost kan heller inte sluta ta upp Osu på servern och varje gång man säger att man inte vill spela så blir han sur och tycker att man är dum i huvudet, sedan försöker tvinga en till att titta på när han spelar och det kan sluta med att han spamringer på discord tills man svarar.

  #19862
  Profile photo of oskar
  oskar
  Server Admin
  • Topics started: 1
  • Replies: 2
  • Total posts: 3
  • PM user

  Maj.Frost har använt nedvärderande kommentarer till mig när jag var Trial Admin samt när jag blev admin. Han har poängterat att han har varit admin mycket längre tid än mig vilket gör att han vet mer och kan mer än mig. Detta har gjort så att jag inte känt mig helt hundra, speciellt då detta sker helt öppet på servern där vanliga spelare surfar runt och pangar runt.

   

  Ööööh ah något sånt

  #19864

  LimpaN^
  Member
  • Topics started: 0
  • Replies: 2
  • Total posts: 2
  • PM user

  Maj.Frost har alltid behandlat mig och många andra “bättre” på servern och låtit oss komma undan med diverse regelbrott. Han tjatar mycket om att man ska spela andra spel med honom och vill man inte så tjatar han ytterligare vilket är rätt jobbigt, han kan helt enkelt inte ta ett nej. Var inne på surfen och hörde när han tryckte ner Misses cheeks för att han bara var trial admin och att han har varit admin längre, kan mer och är mer erfaren.

   

  #19865

  Zhuk
  Server Admin
  • Topics started: 2
  • Replies: 3
  • Total posts: 5
  • PM user

  When I had just joined the Surfburken team, and i was a trial admin, whenever there was a situation where a player in game asked if there was an admin in server and I would reply ‘Yes I am what’s up’, Frost would try to correct me and say ‘Trial Admin’, you are not an admin yet! In a way it is condescending, makes you look as if you are lying in front of other players and in the same time makes the players lose respect for you and therefore not listen to you afterwards as much. Although this has not been as big of a problem for me because whether or not they listen to me is up to their actions, if they break the rules they get punished anyway. However it is still not in anyway good for one admin to undermine another admin, for either admins or the players in game.

  #19866

  Maj.Frost
  Server Admin
  • Topics started: 7
  • Replies: 30
  • Total posts: 37
  • PM user

  1 flandie i banned you for a week for admin disrespect. and i was told by alot of People you where on Your last warning for disrespeting admins this is why a pbanned you at first, then i was told you where told not to disrespect tuva and i changed it to a week.

  2 calling you guys trial pleb is a joke and if you dont like it i will not say it anymore.

  3 i do not give any special treatment to anyone this is a lie.

  4 flandie you where talking in a way that i was the bad guy and talking shit on the server this is why i said “why are you mad at me and i know you’re mad at me”

   

  #19867

  Cyroze
  Moderator
  • Topics started: 2
  • Replies: 110
  • Total posts: 112
  • PM user

  Hej.

  Jag har nu läst igenom tråden samt kommentarerna. Jag har även pratat med Maj.Frost som nu vet hur situationen ser ut och som ska se till att det som tagits upp inte fortsätter. Det är även viktigt från er del att ni lägger detta bakom er så det inte triggar igång något nytt eller fortsätter i samma spår.

  Det är bra att ni tar upp problem som ni upplever med admins eller spelare.

  Mvh

  Cyroze

  Head Admin Responsible.

  My Tasks Are;

  Administrator Applications, Administrator Meetings & Bans / Mutes / Gags

  Contact;

  julia@surfburken.se
  http://steamcommunity.com/id/jullelol/

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Admin Complaint – Maj.Frost’ is closed to new replies.